Στο φιλόξενο εστιατόριο του ξενοδοχείου μας οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα πλούσιο πρωινό, την Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και τοπικές παραδοσιακές συνταγές τις οποίες οι ιδιοκτήτες έχουν συγκεντρώσει με προσοχή και μεράκι από την ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας. Όλα τα πιάτα παρασκευάζονται αυθημερόν ενώ τα υλικά και τα λαχανικά που χρησιμοποιούνται, συλλέγονται από τον κήπο μας και από τους τοπικούς αγρότες.

Θαυμάζοντας την πανοραμική θέα των λιμνών και των βουνών, θα γευτείτε τις τοπικές λιχουδιές που προετοιμάζονται με μοναδικούς και ποικίλους τρόπους -- όπως τα φασόλια Πρεσπών, γλυκές πιπεριές, κυπρίνους, τσιρόνια και πέστροφες από τις λίμνες, ντόπια κρέατα από μόσχους και χοίρους ελευθέρας βοσκής, και άγρια θηράματα (αγριογούρουνα, ζαρκάδια , λαγούς και πέρδικες).

Οι σπιτικές πίτες μας δεν λείπουν από κανένα τραπέζι. Θα τις απολαύσετε με λαχανικά όπως πρασόπιτα, σπανακόπιτα και τσουκνιδόπιτα, την παραδοσιακή γυριστή πίτα με τυρί, κρεατόπιτα και τέλος γλυκές πίτες με κολοκύθι η κρέμα.

Προσφέρουμε μια μεγάλη επιλογή κρασιών από Ελληνικούς και ξένους αμπελώνες, καθώς και το παραδοσιακό τσίπουρο, για να συνοδεύσετε το γεύμα σας. Τέλος μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, ή το γλυκό σας στον άνετο χώρο του ξενοδοχείου γύρω από το τζάκι και να συνεχίσετε στο μπαρ στο οποίο θα απολαύσετε μία μεγάλη ποικιλία ποτών απ' όλο τον κόσμο.

Το εστιατόριο μας έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει πάνω από 200 άτομα και ο χώρος του προσφέρεται για διάφορες τελετές και ειδικές περιστάσεις. Ένας χώρος ιδανικός για μια προσωπική και φιλική βραδιά, ή για επαγγελματικές συνεστιάσεις και παρουσιάσεις.

Πατήστε στη φωτογραφία για μεγέθυνση
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην Γκαλερί

Λαιμός • Πρέπας 53077 • Φλώρινα
τηλ: +30 23850 51 422   κιν: +30 694 472 5199
email:
info@mimallones.gr

 

local specialties buffet table setting room service dining dinner